Nieuwe directie sales voor Econocom

De specialist in de digitale transformatie meldt dat Kris Verheye aangeworven werd als algemeen verkoopdirecteur voor België en Luxemburg. Jamal Benmoulahoume van zijn kant neemt de leiding op zich van de verkoop voor de operationele unit "Technology Management and Financing" in de twee landen.

post-image-3

Kris Verheye en Jamal Benmoulahoume komen de verkoopafdeling van Econocom versterken.

Kris Verheye heeft een twintig jaar commerciële ervaring in de ICT-sector. De laatste twee jaar was hij directeur Enterprise Business bij het Chinese bedrijf Huawei voor België en Luxemburg. Daarvoor was hij Chief Operating Officer (COO) Benelux bij het Japanse bedrijf Fujitsu Technology Services. En nog daarvoor was hij gedurende vijftien jaar aan de slag bij Telindus, Belgacom en Proximus, waarvan de laatste vijf jaar als Vice President Corporate Market. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de zakelijke klanten uit de Top 5000. Zijn loopbaan was hij begonnen bij Siemens.

Jamal Benmoulahoume van zijn kant heeft Dell EMC verlaten om aan de slag te gaan bij Econocom België en Luxemburg waar hij Sales Director wordt voor de operationele afdeling die bedrijven helpt in het kader van het beheer en de financiering voor hun digitaliseringsprojecten. Hij zal rapporteren aan Kris Verheye.

Jamal Benmoulahoume heeft verschillende internationale leidinggevende functies uitgeoefend bij EMC. Hij begon in 2005 als Sales Manager voor België en Luxemburg en heeft zich vervolgens gespecialiseerd in de financiering van technologieën. Vooraleer hij bij EMC kwam, was Jamal Benmoulahoume vijf jaar lang in dienst bij ECS. In het begin van zijn carrière oefende hij commerciële functies uit bij UPC en Scoot.

 

Show More
Back to top button
Close
Close