One-stop-shop voor de Purchase-to-Pay

Basware heeft een nieuwe oplossing voorgesteld die de klanten een one-stop-shop biedt voor al hun Source-to-Pay processen. Een hefboom voor de efficiency bij bedrijven.

post-image-3

Het is algemeen bekend dat elke stap van de boekhoudprocedure voor leveranciers die een manuele verwerking inhoudt, de efficiency en rendabiliteit afremt. Om dat obstakel uit de weg te ruimen heeft Basware de versterking aangekondigd van zijn Purchase-to-Pay aanbod, met de komst van een nieuwe oplossing voor strategische bevoorrading die klanten een volledige one-stop-shop biedt voor al hun Source-to-Pay processen.

De oplossing bevat ook tools voor het beheer van de supply base en voor contractmanagement, die het aanmaken van contracten rechtstreeks vanuit de bevoorradingsgebeurtenissen moet vereenvoudigen. Deze tools maken het ook mogelijk om deze evenementen om te vormen tot elektronische productencatalogen in het e-procurement systeem. Dit zorgt ervoor dat de bevoorradingsteams in staat zijn om onderhandelde besparingen te realiseren en beter gebruik te maken van de bevoorradingsketen.

Dankzij de one-stop-shop voor alle Source-to-Pay oplossingen beschikken de bevoorradingsteams van een bedrijf en de leveranciers over informatie om besparingen te onderhandelen en de supply chain beter te beheren.

Basware herinnert eraan dat men met een strategische bevoorrading gemakkelijker de geschikte leveranciers voor een reeks professionele behoeften kan identificeren, evalueren en selecteren. Een bibliotheek met templates, voorbeeldvragen en geautomatiseerde scoring van offertes biedt de supply teams een betere efficiency en conformiteit bij de bevoorrading. Hierdoor kunnen zij zich concentreren op de samenwerking met belangrijke leveranciers en zo de waarde van het bedrijf verhogen.

Show More
Back to top button
Close
Close