26 nieuwe partners voor Doccle in 2017

Aantal partners verdubbelt jaarlijks. Samen met de intussen 900.000 actieve gebruikers blijft het aantal organisaties en bedrijven dat documenten verstuurt via het online administratieplatform Doccle sterk toenemen.

post-image-3

Sinds de opstart in 2014 is de groei van nieuwe partners elk jaar verdubbeld. Dit heeft een directe impact op de relevantie voor zowel gebruikers als potentiële nieuwe partners en deze evolutie zorgt ervoor dat Doccle snel zijn marktpositie verstevigt.

 

Versnelde groei in partners en sectoren

 

Niet enkel het aantal partners voor Doccle neemt snel toe, ook de diversiteit aan sectoren is opvallend. In de energiesector werden Farys, Water-link en Watz vervoegd door De Watergroep.

Partner van het eerste uur van Doccle Acerta krijgt het gezelschap van ADMB, Attentia, Securex, en UCM. Hier mee verstevigt Doccle zijn positie in de HR-sector en heeft het bijna alle grote sociaal secretariaten aangesloten. Ook de medewerkers van Proximus ontvangen hun loondocumenten digitaal via Doccle. Proximus heeft verder de intentie om de samenwerking met Doccle verder uit te breiden, onder andere voor de klantenfacturatie.

De ziekenhuissector was al vertegenwoordigd met onder meer AZ Groeninge en UZ Antwerpen. Deze worden nu aangevuld met Beauvallon, Imelda en CHU UCL Mont Godinne.

Andere opstartende samenwerkingen omvatten onder meer Onafhankelijk Ziekenfonds, Medialaan, Optimco, Hoya en Cipal.

 

Teller staat op 56 partners

 

In het startjaar 2014 van Doccle telde het platform met Acerta, CM, KBC en Telenet 4 sterke partners. Deze werden in 2016 en 2017 gevolgd door eerst 13 en nu 26 actieve nieuwe samenwerkingen.

In combinatie met de bevestigde partnerships staat de teller op 56 bedrijven en organisaties die documenten nu of in de toekomst digitaal zullen aanbieden via Doccle.

Show More
Back to top button
Close
Close