Damovo benoemt een nieuwe Sales Director om zijn ontwikkeling in de Benelux te versnellen

De leverancier van communicatieoplossingen en -diensten voor bedrijven meldt de benoeming van Eric Wlodawer tot Sales Director Benelux.

post-image-3

Eric Wlodawer treedt toe tot het nieuwe directieteam. Hij zal de commerciële ontwikkeling en verkopen van Damovo aansturen, om het marktaandeel ervan te vergroten. Zijn benoeming kadert in de strategie van versnelde ontwikkeling die Damovo in de Benelux ontplooit om zijn ambitieuze groeiambities te verwezenlijken.

Eric Wlodawer heeft meer dan 20 jaar internationale ervaring in de IT- en telecomsector. Hij heeft de laatste jaren verschillende directiefuncties uitgeoefend, waaronder die van Directeur internationale verkoop bij Tellink, een telecommunicatiebedrijf gevestigd in Antwerpen, en die van Business Partner bij Itelco Recruitment Agency. Eric Wlodawer heeft ook verschillende commerciële directiefuncties uitgeoefend bij Vanco en Orange Business Services.

"Damovo is zeer actief in de Benelux en beschikt over een trouwe klantenkring. Ik sta te trappelen om onze klanten te helpen zich om te vormen en te innoveren om competitiever te worden in de huidige digitale wereld. Volgens mij moet het beste nog komen", verklaarde Eric Wlodawer.

 

Show More
Back to top button
Close
Close