Toshiba Information Systems Benelux investeert in de toekomst

Het IT-bedrijf meldt de benoeming van Jan Decaestecker op de strategische post van Key Account Manager Benelux Corporate Business.

post-image-3

In het kader van deze functie zal Jan Decaestecker verantwoordelijk zijn voor het beheer van grote corporate klanten uit de sectoren financiën, farmaceutica, centrale en lokale overheden en gezondheidszorgen. Hij zal belast zijn met nieuwe commerciële ontwikkelingen en de uitbreiding van het marktaandeel van Toshiba als B2B leverancier in België en Luxemburg.

Jan was voorheen werkzaam bij Bpack, een afdeling van Bpost, de Belgische postdienst. Hierdoor geniet hij van een grote ervaring op vlak van commerciële ontwikkeling en munt hij ook uit in het aanknopen en onderhouden van langetermijnrelaties met corporate klanten. Hij beschikt bovendien over een grondige kennis van de markt en de producten, nodig om de dynamiek van de IT-verkopen te begrijpen en de snelle stijging van de mobiliteit op de werkplek.

"Jan is een doorwinterde professional met een grote ervaring op gebied van informatica. Wij zijn ervan overtuigd dat hij zal bijdragen tot het concretiseren van onze ambities op de Belgische en/of Benelux-markt. De klanten zullen dan ook genieten van een vertrouwd aanspreekpunt en een geïntegreerde aanpak van oplossingen op vlak van mobiliteit en informatica", zo verklaarde Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux, over deze benoeming.

 

Show More
Back to top button
Close
Close