Oracle stelt een moderne IaaS omgeving voor

De nieuwe IaaS omgeving en de bijhorende aangeboden diensten zouden bedrijven moeten toelaten om hun operationele toepassingen naar de cloud over te brengen.

post-image-3

Oracle kondigde een vernieuwing aan voor de EU-regio van Oracle Cloud in Duitsland, met de toevoeging van een moderne IaaS architectuur (Infrastructure as a Service) en nieuwe IaaS en PaaS (Platform as a Service) clouddiensten.

Het moderne, in Duitsland gebaseerde IaaS zal bedrijven toelaten om operationele loads in de cloud te ontwikkelen of ernaar over te brengen zonder de minste toegeving te moeten doen op vlak van beveiliging of governance, met een duidelijk betere prijs / performantie verhouding dan de bestaande on-premises infrastructuren of de cloud-aanbiedingen van de concurrenten.

Oracle breidt zijn infrastructuur uit om een antwoord te bieden op de sterke vraag van zijn klanten, bevestigd door de groei van zijn niet-GAAP omzetcijfer in de cloud met 71% voor het Q3FY17 trimester, dat 1,3 miljard dollar bedraagt. De ontwikkeling van de EU-regio van Oracle Cloud in Duitsland kadert in de verderzetting van recente aankondigingen met betrekking tot de UK-regio van Oracle Cloud. De EU-regio van Oracle Cloud in Duitsland zou in de loop van het tweede semester van dit jaar operationeel moeten zijn.

"Onze klanten en onze partners in Europa en in Duitsland vertrouwens al jarenlang hun meest bedrijfskritische operaties en loads toe aan Oracle Cloud", verklaart Thomas Kurian, President of Product Development, Oracle. "De expansie van de EU-regio van Oracle Cloud in Duitsland zal ons toelaten om de beste cloud services aan te bieden - niet alleen onze referentie SaaS aanbiedingen, maar ook onze nieuwe PaaS en IaaS aanbiedingen. Oracle zal zo zijn cloud-klanten, gebaseerd in de Europese Unie, een performantie, beschikbaarheid, governance en ondersteuning kunnen aanbieden die zijn gelijke niet heeft op de markt, met een waaier professionele diensten die uitgebreider zijn dan elk ander cloudplatform."

Show More
Back to top button
Close
Close