Copaco verdeelt voortaan gehele Dell EMC portfolio

De leidinggevende technologie provider heeft Copaco Belgium aangeduid als verdeler van alle producten en diensten uit haar uitgebreide assortiment.

post-image-3

Copaco Belgium, de sterk groeiende lokale ICT distributeur, ziet met de komst van EMC producten haar gamma fors uitgebreid, met name in het enterprise segment, perfect in lijn met de strategie van het bedrijf.

Luc Schulze, Director bij Copaco Belgium: “We zijn enorm trots dat Dell EMC heeft gekozen voor Copaco, als distributeur voor haar EMC portfolio. Het is een bevestiging voor onze klantgerichtheid, onze technische competentie en hoge graad van toegevoegde waarde. De jarenlange ervaring die wij reeds in Nederland hebben met het distribueren van EMC geeft ons een kennisvoorsprong. Mede de expertise met het Dell client, server en networking portfolio maakt dat Copaco een krachtige propositie in de markt kan zetten.

We hebben nu alle kennis en producten in huis om onze Dell klanten vertrouwd te maken met het EMC portfolio en de wereld van storage. Dit past perfect in de strategie van Copaco België namelijk om een steeds prominentere rol in te nemen in de enterprise markt. Naast onze Cloud oplossingen bieden we onze resellers volledige end-to-end oplossingen en ondersteunen hen met presales, trainingen, configuraties en zelfs installaties.”

 

Show More
Back to top button
Close
Close