RHEA groep doet beroep op Unit4

De specialist in consultancy voor beveilging en lucht- en ruimtevaarttechnologie kiest voor het ERP-platform van de toekomst.

post-image-3

RHEA Group koos voor de ERP-oplossing van het bedrijf Unit4 Business World On. Een oplossing die geselecteerd werd omwille van zijn vermogen om een sterke groei te ondersteunen en de operationele processen efficiënter te maken.

De laatste jaren heeft RHEA Group meegewerkt aan meer dan 100 ruimteschepen die betrokken waren bij verschillende ruimtevaartmissies zoals Rossetta, Mars Express, Copernicus en Galileo. De groep heeft consultancy opdrachten op vlak van beveiliging uitgevoerd voor rekening van befaamde openbare instellingen.

De software van Unit4 zal RHEA Group toelaten om zijn klanten en medewerkers een meerwaarde te bieden, en zich van hun concurrenten te onderscheiden.

De ERP-oplossing Unit4 Business World On! werd special ontwikkeld voor bedrijven uit de dienstensector. Het systeem zal RHEA Group toelaten om flexibel en autonoom op opportuniteiten en veranderingen in te spelen, doordat hij in real time zal kunnen beschikken over adequate informatie.

"Onze klanten en onze medewerkers zijn onze voornaamste bekommernis", zo legde Emmanuel Adant uit, adjunct CEO van de RHEA Group.

De eerste functionaliteiten zullen deze zomer in productie gaan. Het geheel zal tegen einde 2017 in 9 landen uitgerold worden.

Show More
Back to top button
Close
Close