Centralpoint.be behaalt het statuut van Apple Authorised Reseller

De ICT-leverancier behaalt het Apple Authorised Reseller statuut en wordt zo de eerste online verdeler in België die van dit label kan genieten.

post-image-3

Door het statuut van Apple Authorised Reseller te behalen kan Centralpoint.be zijn assortiment Apple-producten verbreden.

Parallel met deze uitbreiding is de IT-leverancier in staat om toe te treden tot het Device Enrollment Program van Apple, dat het registreren van iPads, iPhones en Macs faciliteert die rechtstreeks geconfigureerd worden in de Mobile Device Management applicatie van de klanten van het bedrijf. Met deze unieke dienst zorgt Centralpoint.be ervoor dat zijn klanten zich niet moeten bekommeren om hun vaste of mobiele werkplek.

"Door het statuut van Apple Authorised Reseller te behalen zijn wij de eerste online verdeler in België die van een dergelijk label kan genieten, wat onze doelstelling bevestigt om ons in België te positioneren als onmisbare professionele online computerverdeler", zo verheugde Martijn Zey zich, Country Manager van Centralpoint.be.

Centralpoint.be is een van de belangrijkste ICT-leveranciers voor bedrijven in België, met een jaarlijks omzetcijfer van meer dan 120 miljoen euro in de Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close