Atos, kampioen van de klanttevredenheid voor de

Het bedrijf heeft onlangs de eerste plaats behaald in het onderzoek van Whitelane naar de klanttevredenheid, in de categorie "Data centre and managed infrastructure services".

post-image-3

De specialist in digitale transformatie behaalt de eerste plaats in de "IT Outsourcing Study 2017", door Whitelane georganiseerd in samenwerking met Vlerick Business School, in de categorie "data centre and managed infrastructure services".

Dit tevredenheidsonderzoek, dat het meest representatieve van de markt zou zijn, dient om het bepalen hoe tevreden een 200 Belgische en Luxemburgse bedrijven, die belangrijke outsourcing contracten afgesloten hebben, zijn over de diensten die zij genieten in verschillende prestatiecategorieën.

Dit jaar heeft Atos de beste tevredenheidsscore behaald in België en het Groothertogdom Luxemburg in de categorie "data centre and managed infrastructure services".

Met een tevredenheidspercentage van 81% staat Atos ver boven het gemiddelde van 74%. Dit resultaat betekent trouwens een stijging met 6% tegenover het jaar tevoren, toen Atos nipt naast de derde plaats om op het podium greep.

Show More
Back to top button
Close
Close