Kappa Data sluit een contract af met Brocade/Ruckus voor de BeLux-markt

De verdeler van beveiligingsoplossingen voor netwerken meldt dat hij een commercieel akkoord afgesloten heeft met het bedrijf Brocade/Ruckus waarmee hij zijn waaier oplossingen op de BeLux-markt kan uitbreiden.

post-image-3

De merken Brocade en Ruckus -die samen een nieuw soort `pure-player` bedrijf vormen- focussen zich exclusief op dienstverlening aan klanten in het domein van netwerken.

Kappa Data geeft uitleg over de twee voornaamste redenen die aan de basis liggen van het partnerakkoord met Brocade/Ruckus.

De eerste reden is gebaseerd op de grote expertise van de provider van oplossingen in omgevingen met een sterke dichtheid, zoals voetbalstadia en elke publieke plek waar veel mensen kunnen bijeenkomen. De tweede reden is de wil van Kappa Data om een productenlijn toe te voegen die draadloze netwerken combineert en om zo competitief te blijven op deze markt.

"Door de producten van Brocade/Ruckus in zijn cataloog op te nemen is Kappa Data nu in staat om aan de resellers oplossingen aan te bieden die tot nu toe niet beschikbaar waren", aldus Patrick Casteels, Managing Partner van Kappa Data.

Show More
Back to top button
Close
Close