Jochen Gyssels treedt toe tot directie van CTG

Het IT-bedrijf heeft aangekondigd dat Jochen Gyssels voortaan deel uitmaakt van het management van CTG. Deze verjonging van het directieteam moet de duurzaamheid van het bedrijf bestendigen.

post-image-3

Jochen wordt tevens Manager van de afdeling Application Solutions. In deze functie zal hij concrete vorm geven aan de afdeling en de toekomstige strategische lijnen ervan bepalen. Hij komt aan het hoofd van een team van 45 medewerkers.

Jochen startte zijn carrière bij CTG in september 2012. "IT-bedrijven evolueren erg snel. Wij moeten voortdurend op de loer liggen voor de innovaties die een toegevoegde waarde bieden aan onze diensten, of dat nu nieuwe of bestaande zijn".

Naast zijn benoeming tot lid van het directieteam zal Jochen de afdeling CTG Application Solutions leiden. `Ik ben ervan overtuigd dat de afdeling een stralende toekomst voor zich heeft. Denk maar aan de cloud, het mobiele, aan applicaties, aan smart data, aan delivery centers, enz."

"Met het team, de 5 STO (Service and Technology Owners) en al onze gepassioneerde specialisten willen wij van CTG Application Solutions een Center of Excellence maken. Onze 5 services lijnen (CRM, Web &Mobile Development, SharePoint & O365, Analytics en Project Management) zullen de motoren zijn van onze strategie", zo besluit Jochen.

Show More
Back to top button
Close
Close