Computacenter behaalt het statuut van Dell EMC Titanium Black Partner

De onafhankelijke leverancier van IT-diensten behaalt het statuut van Dell EMC Titanium Black Partner. Een programma voorbehouden aan partners die een voorbeeldig engagement tonen voor de diensten van het IT-bedrijf.

post-image-3

"Door als Titanium partner het Titanium Black statuut te behalen, hebben wij de hoogste graad van accreditatie bereikt. Wij staan dus helemaal paraat voor de commerciële opportuniteiten die ons opwachten", zo verklaarde Jurgen Strijkers, directeur van het Belgisch en Nederlands filiaal van Computacenter.

Het Titanium statuut laat toe om een hoog niveau van support te leveren en nog grotere voordelen aan de strategische partners van het bedrijf.

"Als lid van de Computacenter Groep kan de Belgische entiteit beroep doen op een solide structuur en een internationale ervaring terwijl het ook plaatselijke banden kan smeden met klanten in een globale context. Wij zijn ervan overtuigd dat Computacenter en Dell EMC ideaal geplaatst zijn om de bedrijven de ondersteuning en de actiemiddelen te bezorgen die zij nodig hebben voor hun Digitale Transformatie", aldus een verheugde Erwin Vanluchene, directeur indirecte kanalen bij Dell EMC België en Luxemburg.

Show More
Back to top button
Close
Close