Security Fabric van Fortinet verwelkomt nieuwe partners

De nieuwe partners van het Fabric-Ready programma breiden de functies van Security Fabric van Fortinet uit naar de cloud-omgeving, gevirtualiseerd en software-defined.

post-image-3

Deze partners zouden moeten bijdragen tot de uitbreiding van Security Fabric van Fortinet tot de cloud-omgeving, gevirtualiseerd en software-defined, terwijl ook de exploitatie van heterogene beveiligingsstructuren vereenvoudigd wordt.

De nieuw partners van het Fabric-Ready programma: AlgoSec, Attivo Networks, Cisco, Hewlett Packard Enterprise, Nuage Networks van Nokia, Silver Peak, VeloCloud en Versa Networks.

Het Fabric-Ready programma maakt gebruik van de technologische allianties van Fortinet om de functies van Security Fabric over te brengen naar complementaire oplossingen van derden. De partners van dit programma hebben hun technologische integratie in Security Fabric gevalideerd. Zij hebben zich er dus toe verbonden om hun roadmap te delen om deze interoperabiliteit op lange termijn te verzorgen. Zij kunnen eveneens genieten van gemeenschappelijke marketing- en promotieacties.

Tot op heden heeft Fortinet 22 hoogwaardige technologiepartners kunnen verzamelen onder de vlag van zijn Fabric-Ready programma.

Het doel hiervan: een aanbod bieden dat vooraf geïntegreerd en integraal is, klaar om uitgerold te worden, en dat de kosten voor technische ondersteuning verminderen voor de bedrijven die klant zijn.

In het kader van dit programma moeten de partners hun oplossing valideren en zich ertoe verbinden om de interoperabiliteit te bestendigen. Bovendien zullen de Fabric-Ready partners genieten van marketing en pr-acties die samen met Fortinet gevoerd worden. Nieuwe tech partners hebben het Fabric-Ready programma vervoegd en bieden nu een integratie van hun producten via de  beschikbare API`s.

 

Show More
Back to top button
Close
Close