Tobania: 4 jaar om de online business te verdubbelen

Het IT-bedrijf wil zijn online activiteit tegen 2021 verdubbelen. Een business die 10% van het omzetcijfer van Tobania zou moeten vertegenwoordigen.

post-image-3

Het management team van Digital Business Solutions laat weten dat het een verdubbeling van zijn activiteit ambieert, om tegen 2021 bijna 10% van het omzetcijfer van de groep te vertegenwoordigen. Om dit te doen rekent het team van een honderdtal IT- en digitale marketingexperts erop volop te kunnen profiteren van de groeiende nood aan begeleiding bij online marketing en aan interne skills bij bedrijven en openbare instellingen die voor een digitale transformatie kiezen.

Bij Tobania wijdt de afdeling Digital Business Solutions zich aan de ontwikkeling van toepassingen en aan webdevelopment, aan het uitwerken van webapps, aan analyse, webstrategie, informatie-architectuur en online marketingdiensten. Het team biedt end-to-end oplossingen en diensten aan, zoals een begeleiding op maat na oplevering, om zo ervoor te zorgen dat de geleverde inspanningen daadwerkelijk hun vrucht afwerpen. De afdeling is trouwens al vele jaren een van de belangrijkste webbouwers in België en marktleider op vlak van geïntegreerde oplossingen, gebaseerd op Microsoft- en Open Sourcetechnologieën zoals Kentico, Drupal, .Net, PHP, Xamarin en Azure.

"Digital Business Solutions zal nauw samenwerken met onze andere commerciële afdelingen. De synergie met hen verloopt vlot in domeinen zoals hosting, beveiliging, commerciële analyse, maar ook in het kader van de integratie met middle-office en zakelijke platformen zoals CRM, SharePoint en Office 365. Deze partijen vullen elkaar aan en laten ons toe om een globale oplossing te bieden voor de digitale uitdagingen van onze klanten, wat het fundament betekent van een partnerschap op lange termijn", aldus Lode Peeters, CEO van Tobania.

 

Show More
Back to top button
Close
Close