Cisco Belux promoveert Hugues Beyerman tot Head of Partner Organization BeLux

Cisco heeft Hugues Beyerman aangesteld als Head of Partner Organization Belux.

post-image-3

In die hoedanigheid wordt Beyerman in België en Luxemburg verantwoordelijk voor de verkoop via partners. Hij rapporteert rechtstreeks aan algemeen directeur Arnaud Spirlet. Hugues Beyerman vervangt Hugo Detremmerie, die verantwoordelijk wordt voor de distributiemarkt in Noord-Europa.

De kanaalverantwoordelijke heeft bij Cisco een strategische functie, omdat vrijwel de volledige verkoop via het indirecte model verloopt. Tegelijk staat de Head of Partner Organization voor een belangrijke transitie. Cisco commercialiseert immers almaar meer cloudsoftware , zoals voor beveiliging (Advanced Malware Protection), communicatie en samenwerking (Spark) en netwerktechnologie (Meraki).

 

“Het software-as-a-service model leent zich echter prima voor onze Belgische middelgrote ondernemingen”, vindt Hugues Beyerman. “Het biedt de flexibiliteit en wendbaarheid waar onze klanten om vragen. Naast de promotie van onze traditionele productsegmenten wordt het mijn taak om onze partners te begeleiden in die verkoop van software, met een bijzondere aandacht voor de kleinere wederverkopers met een veeleer regionale inslag.”

 

Hugues Beyerman was sinds 2011 verantwoordelijk voor de verkoop van aanvullende diensten bij Cisco. Hij slaagde er de voorbije twee jaar in om de omzet van zijn divisie met ruim veertig procent te doen groeien. Daarvoor werkte hij vijftien jaar bij Alcatel-Lucent in verschillende verkooprollen.

Show More
Back to top button
Close
Close