EuroSys Business wordt Awingu Premium Certified Partner

EuroSys breidt aanbod van Cloud diensten voor bedrijven verder uit met oplossingen van Awingu.

post-image-3

EuroSys Business heeft een partnership afgesloten met Awingu voor het vermarkten van Awingu’s workspace aggregator diensten. Via deze diensten krijgen gebruikers toegang tot de IT-omgeving van de organisatie, bijvoorbeeld tot bedrijfsapplicaties en gegevens. Door gebruik te maken van de meest recente web-technologie, biedt Awingu deze IT-diensten aan op een efficiënte manier: gebruikers kunnen (samen-)werken met elk toestel dat over een HTML5-browser beschikt, of ze zich nu op kantoor, onderweg of thuis bevinden. IT-administrators moeten geen software of bedrijfsapplicaties op hun toestel installeren, en de hele IT-omgeving blijft beveiligd en wordt centraal beheerd.

 

De oplossingen van Awingu vullen het bestaande aanbod van clouddiensten die EuroSys nu reeds aanbiedt – G Suite van Google, Office 365 en Azure van Microsoft, datacenter oplossingen op maat, Teamleader CRM, Amazon diensten en Digital Signage – verder aan.

 

Mark Aerts, commercieel directeur en bestuurder bij EuroSys Business : “We zetten hoog in op de digitale transformatie van het bedrijfsleven. Cloud diensten spelen hier een cruciale rol en we willen als IT partner die volledige oplossingen levert aan bedrijven een zo complete mogelijk aanbod van clouddiensten kunnen aanbieden. De workspace aggregator diensten van Awingu passen perfect binnen dit plaatje en bieden een uitstekende oplossing voor bedrijven die hun medewerkers altijd en overal op een veilige manier willen laten samenwerken”.

 

EuroSys heeft voor Awingu als online platform gekozen om een veilige toegang tot het eigen datacenter van EuroSys te voorzien, maar ook als interface naar Amazon en Microsoft Azure. Op die manier kan om het even welke toepassing van een bedrijf beschikbaar gemaakt kan worden tegen een vaste kost per gebruiker per maand. Ook staat Awingu gekend als volwaardig alternatief van VMWare of Citrix met als bijkomend voordeel dat er geen plug-in-software nodig is.

 

Walter Van Uytven, CEO bij Awingu: « EuroSys heeft een sterke visie op de digitale transformatie van bedrijven en de werkplek van de toekomst. Daar horen sterke oplossingen bij. Mobiliteit en flexibiliteit gaan immers verder dan ‘met de laptop van de baas thuis werken.’ Awingu is gemaakt om de moderne werknemer te voorzien van ‘One Workspace - Anywhere – Any Device’. Awingu past prima in het aanbod van cloud diensten van EuroSys. Met de clouddiensten van EuroSys en Awingu wordt het voor bedrijven gemakkelijker om echt digitaal te transformeren. »

 

 

Show More
Back to top button
Close
Close