Kelly Allen vervoegt ALE als Director of Vertical Sales

Alcatel-Lucent Enterprise maakt de benoeming bekend van Kelly Allen tot Director of Vertical Sales for Transportation & Hospitatlity in de regio EUNO. Kelly zal belast zijn met de implementatie van de strategie op deze verticale markten, met als doel de verkoop van specifieke netwerk- en communicatieoplossingen in deze sectoren te stimuleren.

post-image-3

Kelly Allen heeft een twintig jaar ervaring in de sectoren IT en telecom. Haar laatst post was die van Business Management Director for Airport Solutions bij SITA, leverancier van op maat gemaakte IT-producten bestemd voor de luchtvaartsector. Zij was ook directrice en verantwoordelijke bij Unisys en ICL Fujitsu in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

"De benoeming van Kelly Allen moet onze digitale transformatiestrategie ondersteunen, die momenteel geschiedt bij de bedrijven van de verticale markten in de regio. Door de transport- en hotelsectoren onder haar leiding samen te brengen kunnen wij ons nu focussen op de verbetering van de globale ervaring van de reiziger, van het begin tot het einde van de reis", aldus Rukmini Glanard, Senior Vice President voor de EUNO-regio.

Show More
Back to top button
Close
Close