Veeam maakt de laureaten van de ProPartner Awards 2016 bekend

Een stijging van het omzetcijfer met 23% en 113 nieuwe ProPartners in 2016.

post-image-3

De leverancier van availability oplossingen heeft voorbije dinsdag zijn jaarlijkse Partner Summit in België gehouden. Een evenement dat de belangrijkste partners in België en Luxemburg bijeenbracht en waarop de "Veeam ProPartners of the Year Awards" uitgereikt worden.

"Meer dan 600 partners bouwden mee aan ons succes in België en Luxemburg. Dankzij hun steun is ons omzetcijfer met 23% gestegen en mochten wij 113 nieuwe ProPartners verwelkomen in vergelijking met het jaar tevoren. Het FREE Cloud Services programma is een uitstekend middel voor de partners van Veeam om nieuwe professionele opportuniteiten te verwerven en voor hun klanten een waarde op lange termijn te creëren", verklaarde Lodewijk Van Klaveren, Channel Manager Benelux bij Veeam.

De "Veeam ProPartner of the Year Awards 2016" werden, met de steun van HPE, Microsoft, Exagrid en Arrow, uitgereikt aan de partners die zich onderscheiden hebben doordat zij trachtten de behoeften te voldoen van deze softwareontwikkelaar in volle groei:

  • - De prijs "Snelste ontwikkeling van het jaar" ging naar System Solutions, dat de snelst stijgende groei noteerde bij de verkoop van Veeam-producten in het voorbije jaar.
  • - De prijs van de "Beste KMO-partner van het jaar" werd toegekend aan RealDolmen, omdat het de beste resultaten behaalde op vlak van omzetcijfer en aantal transacties in de KMO-categorie.
  • - De prijs van het "Belangrijkste project van het jaar" werd toegekend aan Computacenter, voor de identificatie, het beheer en het succesvol afronden van het belangrijkste project in 2016.
  • - De prijs van het "Beste VCSP partnerschap van het jaar ging naar Sentia nv (Unitt), dat het grootste aantal cloud connect back-ups gefaciliteerd heeft op Veeam virtual machines en de sterkste groei van het aantal virtuele machines.
  • - De prijs "Keuze van de klanten 2016" werd toegekend aan Van Roey, de meest attente en klantgerichte partner.

 

Show More
Back to top button
Close
Close