Een nieuwe Country Manager Benelux voor Polycom

De specialist in samenwerkingsoplossingen voor organisaties maakt bekend dat hij Sebastiaan Hoogstadt benoemd heeft tot Country Manager voor de Benelux.

post-image-3

Als Country Manager zal het zijn taak zijn om de Benelux-activiteiten van het bedrijf aan te sturen en te zorgen voor een winstgevende uitbreiding. Hij zal ook de regionale banden met de partners en klanten van het bedrijf aanhalen. Sebastiaan Hoogstadt zal tevens moeten zorgen voor de goede relaties tussen Polycom en de regionale vertegenwoordigers van belangrijke partners zoals Microsoft.

Zijn direct-leidinggevende wordt Jeremy Keefe, Area Sales Vice-President - Verenigd Koninkrijk, Ierland en Benelux voor Polycom.

Sebastiaan Hoogstadt kwam in 2015 bij Polycom als Channel Sales Manager Benelux. Het was zijn taak om het channel programma voor de regio te ontwikkelen en het partnernetwerk uit te breiden. Vooraleer hij bij Polycom kwam werken had de heer Hoogstadt verschillende kaderfuncties bij andere tech bedrijven zoals Zebra Technologies en Motorola, waar hij belast was met de wereldwijde commerciële ontwikkeling, de verkoop en ontwikkeling van professionele mobiliteitsoplossingen.

Nadat het in 2016 overgenomen werd door de filialen van Siris Capital Group, blijft het bedrijf opereren onder de naam Polycom.

Show More
Back to top button
Close
Close