Sophos stelt zijn nieuwe oplossing voor mobiel beheer voor

Sophos Mobile 7, beschikbaar via het beheersplatform van de uitgever, integreert het beheer van Android Enterprise containerfuncties die de persoonlijke en professionele data op eenzelfde randapparatuur van elkaar moeten scheiden. Het maakt ook het beheer van connected objects mogelijk.

post-image-3

De specialist in netwerkbeveiliging onthult Sophos Mobile 7, de laatste versie van zijn Enterprise Mobility Management oplossing. Deze nieuwe versie breidt de ondersteuning van containerfuncties uit voor Android Enterprise (voorheen "Android for Work"), stelt admins in staat om connected objects te beheren en breidt de beveiligingsfunctionaliteiten uit. Het zal beschikbaar zijn via het cloudgebaseerde Sophos Central beheersplatform.

De nieuwigheden op vlak van beveiliging omvatten een anti-phishing technologie om de gebruikers te beschermen tegen schadelijke links in e-mails en documenten, alsook verbeteringen aan de Android beveiligings- en anti-malware app van Sophos. Er zijn ook verbeteringen aan het gebruiksgemak van Secure Workspace en de Secure Email applicatie, waarmee gebruikers voortaan versleutelde en beveiligde documenten in het Office-format kunnen openen, vertonen en zelfs bewerken, alsook bijlagen, zonder de beveiligde en versleutelde container te verlaten.

Show More
Back to top button
Close
Close