Chet Patel aan het hoofd van BT Europe

BT heeft bekend gemaakt dat Chet Patel zijn activiteiten zal leiden op het Europese vasteland met als missie de duurzame groei te ondersteunen. Vanaf 1 maart neemt hij zijn functies op; hij zal rapporteren aan Luis Alvarez, CEO van de afdeling Global Services van BT

post-image-3

De laatste 18 maanden had Chet Patel de functie van president Global Portfolio & Marketing van BT, waar hij verantwoordelijk was voor de producten en diensten die de internationale groei van BT ondersteunen en een doorslaggevende rol spelen voor de grootste klanten van de groep.

Chet Patel heeft meer dan 22 jaar ervaring in de sectoren telecom en IT; hij haalde succes na succes in verschillende posten, vooral commerciële, bij de afdelingen Consumer, Wholesale, Ventures en Global Services.

"Onze Cloud of Clouds strategie laat ons toe onze klanten te helpen om hun digitale transformatie te versnellen", zo verklaarde Luis Alvarez, CEO van de afdeling Global Services van BT.

De groep -die 7.200 mensen tewerkstelt in de belangrijkste Europese zakencentra- beschikt over 18 datacenters, 1000 netwerk points of presence en 30 stedelijke glasvezelnetwerken om een groot aantal multinationals in overheidsinstellingen te begeleiden.

Show More
Back to top button
Close
Close