SAP België gecertificeerd als "Top Employer"

Het IT-bedrijf behaalt voor het tweede jaar op rij de prestigieuze certificering, die een uitzonderlijk personeelsbeleid bekroont.

post-image-3

Elk jaar voert het Top Employers Institute een internationaal onderzoek uit om uitzonderlijke werkgevers te identificeren. Het gaat om bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, de ontwikkeling van talent ondersteunen op alle niveaus van hun organisatie en voortdurend trachten om hun HR-proces te verbeteren.

Voor het tweede jaar op rij is het SAP Benelux dat zich bekroond zag met het certificaat Top Employers Belgium 2017. Het onafhankelijk onderzoek beklemtoont hiermee dat het IT-bedrijf alles in het werk stelt om zorg te dragen voor zijn personeel.

"De strategie van SAP is een strategie die draait rond mensen. Dat vertaalt zich in een sterk positieve cultuur die innovatie stimuleert en die een dynamische omgeving creëert voor onze werknemers", zo legt Bruno Kindt uit, HR Director bij SAP België.

Enkel organisaties die in minstens vijf landen van de regio gecertificeerd zijn, kunnen eveneens genieten van de speciale erkenning Top Employers Europe 2017.

Show More
Back to top button
Close
Close