Unisys lanceert een omnichannel banking platform

De provider van IT-oplossingen heeft Elevate by Unisys voorgesteld, een nieuwe digitale omnichannel banking oplossing die een nog ongekende klantervaring biedt.

post-image-3

De nieuwe oplossing omvat een digitaal bancair platform met een breed spectrum en een waaier toepassingen die bedacht zijn om financiële instellingen te helpen om hun klanten onmiddellijk een beveiligde omnichannel bankervaring te bezorgen.

Met de oplossing zouden de klanten, waar zij zich ook bevinden, hun facturen kunnen betalen, fondsen kunnen overmaken en een aanvraag voor een lening of hypotheek kunnen indienen, zonder aan tijd of plaats gebonden zijn  - of zij nu gebruik maken van een mobiel toestel of een tablet, of zij gebruik maken van een webbrowser of zij zich in een agentschap bevinden.

"Met Elevate kunnen banken en hypotheekinstellingen een vlotte en beveiligde bankervaring aan hun klanten bieden", zo verklaarde Eric Hutto, senior vicepresident en directeur van de entiteit Enterprise Solutions van Unisys.

Elevate is geïntegreerd in het Retail Banking Delivery platform van Unisys, en is beschikbaar voor grote en kleine financiële instellingen. Men kan het ook aanpassen om het af te stemmen op een brede waaier professionele behoeften, inbegrepen het aanmaken van hypothecaire leningen, leningen, lopende rekeningen en spaarrekeningen.

De oplossing kan aangeboden worden als een dienst op een private of publieke cloud, of in de vorm van een beveiligde on-site oplossing, door gebruik te maken van de Unisys Stealth software.

Show More
Back to top button
Close
Close