Nieuwe directie bij Damovo

Het IT-bedrijf maakte de benoeming bekend van nieuwe directeurs, die de uitbreiding van het bedrijf in de Benelux moeten versnellen.

post-image-3

De leverancier van professionele communicatieoplossingen en -diensten heeft Lionel Reina benoemd tot Managing Director Benelux. Lionel volgt de vroegere Managing Director Joop Jansen op, die het bedrijf verlaat om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Tegelijkertijd komt Michel Magonette het directieteam versterken als Finance Director. Deze twee benoemingen moeten vorm geven aan het ambitieuze expansieplan van Damovo in de Benelux.

Lionel Reina heeft meer dan 25 jaar directie-ervaring in de IT- en telecomsector, onder andere als Middle East Director in de Golfstaten voor Accenture. Daarvoor had hij verschillende posten bij Orange Business Services, waaronder die van Managing Director of Operations voor Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, alsook die van VP of Sales voor West-Europa.

"Ik kijk ernaar uit om de ontwikkeling van Damovo in de Benelux te leiden. Wij willen onze aanwezigheid op de markt versterken door innovatieve communicatieoplossingen aan te bieden die onze klanten helpen om performant te zijn in de huidige digitale wereld, die voortdurend verandert en erg concurrentieel is", aldus Lionel Reina, Managing Director van Damovo Benelux.

Show More
Back to top button
Close
Close