SecureLink, koploper in cybersecurity

Een nieuw onderzoek van PwC plaatst SecureLink bovenaan het klassement van managed security services providers.

post-image-3

Het rapport "Cyber Security: European emerging market leaders" wijst SecureLink aan als opkomende koploper op de Europese markt van de managed security services voor bedrijven. Het rapport beklemtoont de snelle groei van de vraag naar pan-Europese providers die over uitgebreide en grondige vaardigheden beschikken op vlak van beveiliging.

Niet minder dan 8 van de 10 ondervraagde kopers verkiezen pan-Europese providers met toegevoegde waarde. Bijna twee derde van de bedrijven die momenteel nog geen beroep deden op managed security services door een specialist, zijn van plan om hun cybersecurity in de loop van de volgende 3 jaar uit te besteden. Zij zoeken bovendien een provider die onafhankelijk van enige fabrikant werkt.

Momenteel bedienen de 15 belangrijkste bedrijven uit de sector 34% van de markt, maar men kan ook vaststellen dat sommige geavanceerde bedrijven, zoals SecureLink, toenemen in grootte en commercieel bereik. In het voorbije jaar heeft SecureLInk Coresec overgenomen, Nebulas en iT-Cube, en versterkte het zo zijn pan-Europese activiteiten en zijn commerciële positie in de Benelux, in de DACH-zone, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen.

 

Show More
Back to top button
Close
Close