Haran Sold benoemd tot Executive Vice President Domestic Business bij Unit4

Haran Sold start vandaag in zijn nieuwe functie als Executive Vice President (EVP) Domestic Businesses bij Unit4. Als zodanig zal hij ook zetelen in het Uitvoerend Comité van Unit4.

post-image-3

De verschillende Domestic Businesses vormen samen een nieuwe operationele unit.  De rol van Managing Director Benelux, verantwoordelijk voor de plaatselijke productlijnen in de Benelux, verdwijnt dus. Deze functie werd uitgevoerd door Martien Merks, die beslist heeft om zijn loopbaan buiten Unit4 verder te zetten.

Als lid van de raad zal Haran Sold de productlijnen van Unit4 vertegenwoordigen op plaatselijk niveau, in de Benelux, in Polen en in Spanje. De algemene directies van de plaatselijke productlijnen zullen rechtstreeks rekenschap aan hem afleggen.

Haran Sold is afkomstig van SmartShift Technologies waar hij de functies uitoefende van Executive Vice President Corporate Strategy en van General Manager EMEA. Tijdens zijn loopbaan heeft hij verschillende directiefuncties gehad, waaronder die van Chief Strategy Officer en EMEA COO bij Alcatel-Lucent. Hij heeft ook zijn sporen verdiend op de afdelingen Sales, Business Development en Marketing, bij verschillende dynamische internationale organisaties.

"De Domestic Businesses van Unit4 zijn een essentieel onderdeel van het bedrijf. Haran Sold beschikt over de ervaring en de internationale expertise om de CEO`s  te ondersteunen bij hun aanbod van plaatselijke software-oplossingen. Die zullen ook hun succes in stand kunnen houden bij de klanten, in hun respectieve marktsegmenten, terwijl zij ook deel blijven uitmaken van de globale, bredere organisatie", legt Stephan Sieber uit, CEO van Unit4.

Show More
Back to top button
Close
Close