Engie kiest voor Altran om haar digitale transformatie te begeleiden

De specialist in engineering consult en R&D diensten werd geselecteerd om het energiebedrijf te begeleiden bij de eerste fase van haar programma voor digitale operaties.

post-image-3

De eerste fase van het programma voor digitale operaties zou Engie in staat moeten stellen om de potentiële impact te analyseren die de digitale transformatie zal hebben op de performantie van haar industriële activa.

Het bedrijf Altran zal het energiebedrijf geavanceerde consultancy diensten verlenen om een digitale roadmap uit te werken en concrete cases van industrieel gebruik op te stellen.

Deze operatie moet de huidige activa van Engie laten evolueren naar een digitale vloot en een netwerk van sterk performante operatoren die in een geïntegreerde omgeving werken.

Een internationaal team dat industriële en digitale expertise heeft naast ervaring in design, zal de roadmap voor de digitale transformatie van het energiebedrijf implementeren om zo diens activiteiten op vier strategische domeinen te versterken, zoals beveiliging, business, technologische partnerschappen en meer.

Show More
Back to top button
Close
Close