Jeremy Roche treedt toe tot Unit4 als Chief Product Officer

De specialist in bedrijfstoepassingen meldt de benoeming van Jeremy Roche tot Chief Product Officer (CPO).

post-image-3

De voormalige CEO van FinancialForce, provider van ERP-oplossingen in de cloud, maakte reeds deel uit van het Uitvoerend Comité van Unit4 en bleef binnen de beheerraad actief als CEO van FinancialForce.

Als CPO van Unit4 zal Jeremy verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en de vermarkting van volledige producten, alsook voor de klantervaring, door innovatieve ideeën aan te brengen die de klanten van Unit4 zullen helpen om het potentieel van de cloud volledig te benutten.

Jeremy richtte FinancialForce niet alleen meer dan zeven jaar geleden op, maar is ook verantwoordelijk voor het huidig succes van het bedrijf. Hij zal al zijn ervaring kunnen benutten om de overgang van de klanten van Unit4 naar de cloud te versnellen, en tegelijk ook de innovatie van producten en het creëren van een snelle meerwaarde te ondersteunen.

"Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe uitdaging. Ik verheug me er op om mijn ervaring tot nut te maken", legt Jeremy Roche uit. "Unit4 blijft innoveren en beantwoorden aan de behoeften van zijn klanten, in dit tijdperk van snelle adoptie van oplossingen in de cloud en van digitale transformatie. Het is een boeiende periode, voor het bedrijf en ook voor mijzelf. Wij benutten de opportuniteiten van de cloud die vandaag bestaan."

"Jeremy neemt de functies over van Ivo Totey, die in grote maten bijgedragen heeft tot het succes van Unit4 van de laatste jaren", aldus Stephan Sieber, CEO van Unit4. "Onder de impuls van Jeremy zullen wij het afstemmen van product management op product marketing verderzetten, om zo een end-to-end ervaring van hoge kwaliteit aan onze klanten te bieden, en de afstemming van onze waaier producten en ons marktaanbod op de behoeften van de sector en van de klant te waarborgen."

Jeremy zal zijn functies als oprichter en special consultant bij het directieteam van FinancialForce behouden.

Show More
Back to top button
Close
Close