Bisnode verwerft een Big Data specialist

De specialist in data analytics heeft het bedrijf Swan Insights overgenomen om zo zijn strategie te verstevigen voor het toepassen van Data & Analytics. Een operatie die Bisnode ook toelaat om zijn digitale transformatie voort te zetten.

post-image-3

De Europese groep Bisnode, specialist in Data en Analytics, versterkt zijn Big Data Analytics  competenties dankzij de acquisitie van het jonge, innovatieve bedrijf Swan Insights, gevestigd in Brussel.

"De verwerving van Swan Insights laat Bisnode toe om de producten en oplossingen te ontwikkelen die gevraagd worden door een zeer snel veranderende markt, door er de meest geavanceerde Big Data en Data Science technologieën te integreren. Swan beschikt over een grondige expertise in machine learning, predictive analytics en automatische taalverwerking, naast het verzamelen van massale data. Deze overname stelt Bisnode in staat om zijn strategische transformatiestrategie voort te zetten", aldus Marcus Hartmann, directeur Big Data Analytics bij de groep Bisnode.

Swan Insights werd opgericht in 2013. Het bestaat nu uit een team van 13 personen. Het bedrijf werd meermaals bekroond voor zijn innovatieve activiteiten, en kon vanaf zijn ontstaan rekenen op steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest via diverse investeringen en subsidies.

Show More
Back to top button
Close
Close