NGDATA haalt 9,4 miljoen dollar op

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van multichannel interacties, heeft een nieuwe investeringsronde van 9,4 miljoen dollar afgerond. Die moet zijn strategie ondersteunen die georiënteerd is naar de klantervaring van de volgende generatie.

post-image-3

Het bedrijf voor het beheer van de klantervaring meldt dat het een investeringsronde afgerond heeft van 9,4 miljoen dollar, wat de Serie B financieringsronde op iets minder dan 20 miljoen dollar brengt.

Idinvest Partners heeft de operatie geleid met medewerking van de bestaande beleggers, waaronder Pamica, SmartFin Capital, Capricorn Venture Partners, Nausicaa Ventures en business angels.

De nieuwe fondsen zullen dienen om de ontwikkeling van de wereldwijde verkoop van zijn customer experience besturingssysteem, Lily Enterprise, te versnellenen en om de uitbreidingsstrategie te ondersteunen.

"De bedrijven zijn gaan beseffen hoe belangrijk het is om gebruik te maken van al hun data en zo een beter begrip van de klant en een persoonlijkere interactie te verkrijgen", zo verklaarde Luc Burgelman, CEO van NGDATA.

Show More
Back to top button
Close
Close