Een uitzonderlijk jaar voor Kaseya

De provider van oplossingen voor IT-beheer zag zijn omzetcijfer in 2016 stijgen met 400%. Het bedrijf kondigt voor 2017 nieuwe overnames aan.

post-image-3

De Managed Services Provider meldt dat hij een recordgroei neergezet heeft in 2016. Dit succes wordt voor een groot deel verklaard door de lancering van Kaseya IT Complete. Een unified MSP ontwikkelplatform dat, volgens het bedrijf, de gebruikers in staat stelt om een return on investment te realiseren van naar schatting 30%.

Als gevolg daarvan heeft Kaseya een groei neergezet van 50% tegenover het vorige jaar, wat overeenkomt met 30% van de jaarlijkse groei van de MSP die gebruik maken van Kaseya. Met een gestegen tevredenheidsgehalte van de klanten en een constante stroom van beproefde oplossingen voor IT-beheer was 2016 een uitzonderlijk jaar voor het bedrijf.

Kaseya meldt bovendien dat het zijn voorsprong op de concurrenten wil bewaren door de mogelijkheden van het Kaseya IT Complete platform verder uit te breiden. "De filosofie Times 20 is onze belofte om de beste managed services oplossingen aan te bieden waarmee onze klanten zich kunnen ontwikkelen", zo verklaarde Fred Voccala, CEO van Kaseya.

Hij voegt eraan toe: "Wij blijven vernieuwen en worden een open platform, zodat onze klanten de mogelijkheid hebben om de technologie te kiezen die het beste aan hun behoeften beantwoordt".

Show More
Back to top button
Close
Close