LogRhythm kondigt wereldwijd resale-partnerschap aan

LogRhythm, The Security Intelligence Company, gaat een internationaal resale-partnerschap aan met Dell EMC. LogRhythm is een van de grootste OEM-klanten van Dell EMC – het partnerschap weerspiegelt de lange samenwerkingsgeschiedenis tussen de twee bedrijven. LogRhythm maakt gebruik van Dell-servers en -opslag voor het bouwen van securityapplicaties die voldoen aan de groeiende vraag naar snelle threat detection- en reactieoplossingen – een markt die volgens Gartner in 2020 is gegroeid tot 23 miljard dollar.

post-image-3

“We werken al lange tijd samen met LogRhythm, en zijn dan ook blij deze samenwerking voort te kunnen zetten”, zegt Joyce Mullen, vicepresident en general manager Global OEM and IoT Solutions bij Dell EMC. “Met de samenwerking blijven we innovatie stimuleren om geavanceerde securityoplossingen te leveren die bedrijven en organisaties beschermen tegen dreigingen.”

Met Security Intelligence and Analytics Platform van LogRhythm kunnen organisaties over de hele wereld cyberdreigingen direct en op een efficiënte manier vaststellen, erop reageren, en ze neutraliseren. LogRhythms prijswinnende platform combineert next-generation SIEM, logmanagement, netwerkmonitoring, endpointmonitoring en geavanceerde security-analytics. Daarnaast helpt het organisaties te voldoen aan compliance-eisen en proactief te reageren op IT-uitdagingen.

“De vraag naar oplossingen die cyberdreigingen kunnen ontdekken en neutraliseren voordat ze materiële schade aanrichten, is nog nooit zo groot geweest”, zegt Mike Reagan, chief marketing officer van LogRhythm. “Doordat onze bekroonde oplossingen voor security intelligence en analytics op deze manier beschikbaar worden voor meer bedrijven over de hele wereld, ondersteunt het partnerschap met Dell EMC ons vermogen om deze snelgroeiende markt aan te boren.”

Dell, EMC en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Dell Technologies Inc. of dochtermaatschappijen. Andere handelsmerken zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord ‘partner’ of ‘partnerschap’ is geen implicatie van een wettelijk partnerschap tussen Dell, EMC of mogelijke andere organisaties.

Show More
Back to top button
Close
Close