Nieuw: Whitepaper van Eaton toont de centrale rol aan van slim energiebeheer in moderne IT-infrastructuren.

ZALTBOMMEL … Powermanagementbedrijf Eaton heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd over slimme oplossingen voor energiebeheer die IT-professionals kunnen gebruiken om hun converged en hyperconverged infrastructuren beter te beheren. In de whitepaper 'Closing The Manageability Gap' (De beheerbaarheidskloof dichten) wordt uitgelegd waarom slim energiebeheer onontbeerlijk is om deze moderne infrastructuren optimaal te laten functioneren. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de mogelijke schadelijke gevolgen als men besluit om zulke technieken niet toe te passen.

post-image-3

“Converged en hyperconverged infrastructuren worden voor allerlei datacenteromgevingen steeds aantrekkelijker, maar het potentieel kan in de praktijk niet altijd ten volle worden benut,” zegt Francois Debray, Business Development Manager voor White Space Solutions, bij Eaton. “Het doel van deze whitepaper is om IT-beheerders hiervan bewust te maken en hen te wijzen op de risico's voor de bedrijfscontinuïteit. Wanneer ze de noodzakelijke stappen nemen om de kloof tussen potentieel en praktijk te dichten, kunnen ze toewerken naar de optimalisering van het energiebeheer van hun converged en hyperconverged IT-infrastructuren en zo profiteren van de vele voordelen die deze technologieën bieden.”

 

Virtualisatie, convergence en uiteindelijk hyperconvergence hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt in vergelijking met de vroegere, minder geavanceerde infrastructuren. Die waren inefficiënt en duur in gebruik, en hadden steeds meer moeite om aan de explosieve vraag naar IT-resources te voldoen. Hoewel organisaties met behulp van deze nieuwe technologieën de enorme vraag naar dataverwerking kunnen bijhouden, is het energiebeheer wel een stuk complexer geworden. Tenzij deze complexiteit effectief wordt aangepakt, leidt die al snel tot suboptimale datacenterprestaties of zelfs tot stroomuitval.

 

Hierdoor ontstaat de behoefte aan slim energiebeheer en effectieve, flexibele oplossingen voor zowel software- als hardwareonderdelen. Met de juiste hardware- en softwareoplossing is het mogelijk om de energie en de IT-infrastructuren van een datacenter via één controlepaneel te beheren. Dit bespaart tijd en zorgt dat gevirtualiseerde, converged en hyperconverged infrastructuren zich op betrouwbare wijze kunnen herstellen van stroomuitval of een natuurramp.

 

Met de beste strategieën voor modern energiebeheer kunnen IT-managers weloverwogen beslissingen nemen en snel reageren op noodsituaties, en worden geautomatiseerde herstelprocessen mogelijk. Zo blijft de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd, worden de kosten omlaag gebracht en blijft de efficiëntie op peil.

 

Ga naar www.eaton.nl/converged om de whitepaper te downloaden.

 

Voor meer informatie over alle oplossingen van Eaton kunt u terecht op www.eaton.be/powerquality. Volg ons daarnaast op Twitter voor al het laatste nieuws via (@Eaton_EMEA) of bezoek onze bedrijfspagina LinkedIn (Eaton EMEA).

 

###

 

Over Eaton

Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en-beveiliging, noodstroomvoorziening; besturing en automatisering; verlichting en beveiliging; gebouwgerelateerde oplossingen en bedradingssystemen; oplossingen voor zware en gevaarlijke omstandigheden; en engineering services. Via zijn wereldwijd toepasbare oplossingen is Eaton in staat invulling te geven aan de meest kritische uitdagingen op het gebied van hedendaagse elektrische energietechniek.

Eaton is een powermanagementbedrijf dat in 2015 een omzet van $ 20,9 biljoen boekte. Eaton biedt energie-efficiënte oplossingen die onze klanten helpen elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, veiliger en duurzamer te beheren. Eaton telt ongeveer 95.000 werknemers en verkoopt producten aan klanten in meer dan 175 landen. Ga voor meer informatie naar www.eaton.com.

Show More
Back to top button
Close
Close