EuroSys Business benoemd tot Platinum Partner door WatchGuard Technologies

EuroSys is door de marktleider in geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossingen benoemd tot WatchGuardONE Platinum Partner.

post-image-3

Het Platinaniveau van WatchGuard vertegenwoordigt de top van de WatchGuardONE-partners die zich toeleggen op het hoogste niveau van beveiligingsdeskundigheid en dienstverlening aan de eindklanten van WatchGuard. EuroSys Business is de enige WatchGuard-partner in België die dit partnerschapsniveau behaald heeft.

 

“Uit deze prestatie van EuroSys blijkt hun inzet voor technische expertise en het leveren van een toonaangevende klantenservice en -ondersteuning,” zegt Coletta Vigh, manager van de wereldwijde channelprogramma’s bij WatchGuard. “Een goede netwerkbeveiliging op punt hebben is cruciaal voor elke organisatie, en simpel gezegd: goed opgeleide resellers hebben gelukkigere klanten en eindgebruikers, met veiligere netwerken.”

 

Mark Aerts, commercieel directeur van EuroSys Business zegt: “In een wereld waarin privacy en veiligheid een steeds belangrijkere rol spelen, verstevigt EuroSys zijn band met WatchGuard Technologies nog verder. Wij geloven in langetermijnpartnerschappen, toewijding, kennis en certificeringen. Dat heeft nu geleid tot het behalen van het WatchGuard Platinum-label, wat voor ons een bijzondere vorm van erkenning is. Sterker nog, dit hoogste partnerschapsniveau zorgt ervoor dat wij onze klanten het beste beveiligingsadvies kunnen geven en hen de best passende beveiligingsoplossing kunnen bieden.

Show More
Back to top button
Close
Close