Grote deal voor Fujitsu en Bridgestone Europe

De twee bedrijven hebben een verlenging ondertekend van een contract ter waarde van miljoenen euro, voor een transformatie van de infrastructuurdiensten.

post-image-3

Het bedrijf Fujitsu heeft bekendgemaakt dat het een contract voor infrastructuurdiensten getekend heeft met Bridgestone Europe, in het kader van een markt die goed is voor miljoenen euro.

Het IT-bedrijf heeft hiermee bevestigd dat Bridgestone Europe zijn samenwerking wil verbreden, door haar het IT-beheer toe te vertrouwen van zijn Strategic Business Units in Europa.

Door dit uitgebreide dienstverleningscontract met Fujitsu te vernieuwen voor het leveren van een IT-infrastructuur en assistentie voor toegepaste diensten, verzekert de bandengigant zich ervan dat hij zich bij zijn eigen operationele domeinen kan concentreren op innovatie.

De twee bedrijven zullen hun nauwe samenwerking verderzetten in het kader van een gezamenlijke co-creatie benadering, waarbij Fujitsu de strategie van de bandenfabrikant ondersteunt om een reeks digitale oplossingen te bedenken en te implementeren die de best mogelijke toegevoegde waarde brengen, maar ook kunnen evolueren in functie van zijn specifieke behoeften.

 

Show More
Back to top button
Close
Close