Unisys rekent op Bill Brown om zijn leadership in Europa te versterken

Het IT-bedrijf heeft de benoeming bekend gemaakt van Bill Brown in een zeer hoge functie bij zijn Enterprise Solutions afdeling in de EMEA-zone.

post-image-3

Bill Brown komt bij UniSys om er de leiding te nemen van de commerciële afdeling in Europa, onder rechtstreekse verantwoordelijkheid van Tom Higgins, Vice President en general manager van de EMEA-zone.

De benoeming van Bill Brown moet de relaties versterken die het bedrijf heeft met zijn klanten, alsook zijn regionale positie in een reeks belangrijke sectoren waarop Unisys zich concentreert, met name die van Reizen en Transport, Telecommunicatie, Fabricage, Verbruiksgoederen, de Farmaceutische industrie en Levenswetenschappen.

Bill Brown vervoegt de rangen van Unisys, na eerder voor Dell Services gewerkt te hebben. Na zijn carrière begonnen te zijn op het domein van het bedenken en programmeren van applicaties, systemen en netwerken, en vooraleer bij Dell Services te werken, heeft Bill Brown verschillende verantwoordelijke functies uitgeoefend bij EDS en Perot Systems.

Hij zal in het begin werken vanuit het Unisys kantoor in Thalwil, Zwitserland.

Show More
Back to top button
Close
Close