Huawei onthult zijn nieuwe

Het Chinese IT-bedrijf heeft gebruik gemaakt van het wereldwijde Smart City Expo World Congress in Barcelona om zijn "New ICT" oplossingen voor te stellen op Smart City Expo 2016.

post-image-3

Tijdens het Smart City Expo World Congress in Barcelona heeft Huawei zijn strategie voorgesteld en zijn laatste technologieën rond de Smart City transformatie.

De strategie van het bedrijf bestaat erin nieuwe geavanceerde technologieën te leveren via "cloud-pipe-device", om zo de overheden en de industrie toe te laten moderne diensten aan te beiden die rond de burger draaien en het leven van de mens verrijken, die de economische groei stimuleren en een duurzame maatschappij creëren.

Zo heeft het bedrijf ICT-oplossingen voorgesteld die bedacht werden om de ontwikkeling van smart cities te bevorderen, waaronder zijn "Intelligent Operation Center", dat gevoed wordt door de cloud en big data; oplossingen voor stadsbeheer gebaseerd op het Internet of Things (IoT); en geavanceerde oplossingen voor openbare diensten ontwikkeld in samenwerking met wereldwijde partners.

Parallel met het evenement heeft Huawei tevens zijn wereldwijde top gehouden rond slimme steden, waar meer dan 500 overheidsvertegenwoordigers aanwezig waren, partners uit de industrie en opinieleiders uit de hele wereld. Tot de genodigde behoorden de oprichter en de Erepresident van de World Urban Campaign UN-Habitat, de managing director van de Smart City Council en managers van Dubai, Amsterdam en Shenzen die hun visie deelden over een aanpak die rond de burger draait, en waarbij slimme steden gebouwd worden die duurzame ontwikkeling ondersteunen.

Show More
Back to top button
Close
Close