Damovo verwerft Netfarmers

Het IT-bedrijf zet zijn uitbreidingsstrategie in Europa verder met de overname van de Duitse specialist van datanetwerken en beveiliging.

post-image-3

Damovo, leverancier van oplossingen en diensten voor professionele communicatie, heeft de overname bekend gemaakt van het Duitse bedrijf Netfarmers, specialist in unified communications, beveiliging en netwerken.

Netfarmers heeft een stevige ervaring in de Cisco-technologie opgebouwd en zal dus de capaciteit van Damovo om end-to-end oplossingen en architecturen van Cisco te leveren nog verder versterken.

Deze overname markeert een nieuwe fase in de "buy and build" strategie van Damovo, dat over drie tot vijf jaar een omzetcijfer wil bereiken van 200 miljoen euro.

Het bedrijf heeft tevens zijn ambitie bekend gemaakt om "een van de grootste zelfstandige providers van Unified Communications" te worden in Europa.

Netfarmers, dat in 2005 opgericht werd, is actief in de Duitstalige landen. Het werkt voor grote klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Met deze overname beschikt Damovo nu over 16 internationale vestigingen; het bedient klanten in meer dan 120 landen op zes continenten.

Damovo telt meer dan 2.000 bedrijven, waaronder een reeks grote Europese ondernemingen en enkele bedrijven uit de Fortune Global 500. Het bedrijf heeft ook strategische partnerschappen afgesloten met belangrijke technologieleveranciers zoals Cisco, Avaya, Microsoft en Mitel.

Show More
Back to top button
Close
Close