Luc Damman benoemd tot Algemeen Directeur van Adobe Europe

Zijn opdracht wordt het om de groei van Adobe te versnellen in deze regio, die ook de Benelux omvat, en om bij de professionele klanten de belangrijke rol te versterken die het bedrijf speelt op vlak van digitale transformatie, door zich op de Marketing Cloud oplossing te baseren.

post-image-3

Luc Damman vervoegde Adobe in september 2016 als Algemeen Directeur voor Zuid- en West-Europa, een belangrijke regio voor Adobe die Frankrijk, de Benelux, Italië, Spanje en Portugal omvat.

Om de groei van het bedrijf te laten versnellen zal hij kunnen rekenen op een team van meer dan 500 mensen, verspreid in de regio.

Luc Damman beschikt over 20 jaar ervaring in de IT en software, voornamelijk op de markt van zakelijke software. Hij kwam bij Adobe na een tien jaar doorgebracht te hebben bij HP/Hewlett-Packard Enterprises waar hij Vice President was, voor Frankrijk belast met de afdeling Software, en lid van het uitvoerend comité.

Daarvoor heeft Luc Damman verschillende management en commerciële functies uitgeoefend in Frankrijk en Europa, zowel voor grote uitgevers als voor start-ups (HP Software, Peregrine Systems, ATG, PeopleSoft, Vantive), op domeinen gaande van CRM tot eCommerce, IT Management en BigData.

Show More
Back to top button
Close
Close