Nieuwe whitepaper helpt IT-beheerders en facility managers de beste aanpak voor UPS-onderhoud te bepalen

Powermanagementbedrijf Eaton heeft een nieuwe whitepaper gepubliceerd waarmee organisaties een onderhoudsstrategie voor hun Uninterruptible Power Supplies (UPS-en) kunnen opstellen. Één die optimaal op hun eigen omstandigheden is afgestemd. In de whitepaper 'How to choose the right UPS service approach’ (Hoe kiest u de juiste aanpak voor UPS-onderhoud), worden de voor- en nadelen van de vier meest gangbare opties besproken. Zo kunnen lezers op basis van uitgebreide achtergrondinformatie bepalen hoe hun UPS maximale bescherming kan bieden.

post-image-3

“Zoals uit de whitepaper blijkt, is onderhoud van cruciaal belang voor de bescherming van de bedrijfscontinuïteit,” aldus Fabio Mazza, Service Marketing Manager bij Eaton. “Onze eigen rapporten laten zien dat na meer dan 25 % van alle preventieve onderhoudsbeurten ook daadwerkelijk herstelwerkzaamheden plaatsvinden. Dit toont de toegevoegde waarde van een serviceplan aan, omdat hiermee potentiële problemen kunnen worden vastgesteld en aangepakt voordat ze storingen of, in het ergste geval, downtime veroorzaken.”

 

Wie de fabrikant ook is, een UPS blijft een complex apparaat dat van levensbelang is voor de operationele activiteiten van een bedrijf. Maar als ze niet goed worden onderhouden, kunnen zelfs de beste apparaten gevaarlijk zijn en zich storingen voordoen. Operators kunnen dit risico vermijden door de juiste aanpak te kiezen. Zo verhogen ze ook de ROI en verlengen ze de levensduur van de UPS. Welke benadering u ook kiest, een preventief onderhoudsplan is cruciaal om de kans op verstoring van uw bedrijfsactiviteiten te minimaliseren en de levensduur van uw bedrijfskritische apparatuur te verlengen.

 

Er worden niet alleen verschillende opties besproken in dewhitepaper. Het document bevat ook tabellen met veelgestelde vragen over het kiezen van de juiste leverancier en het juiste onderhoudsplan. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kunnen gebruikers bepalen welke strategie het beste aansluit op hun behoeften.

Ga naar www.eaton.nl/optimizedpower om de whitepaper te downloaden

Voor meer informatie over  alle oplossingen van Eaton, kunt u terecht op www.eaton.be/powerquality. Volg ons daarnaast op Twitter voor al het laatste nieuws via (@Eaton_EMEA) of bezoek onze bedrijfspagina LinkedIn (Eaton EMEA).

Show More
Back to top button
Close
Close