Steven Decoopman nieuwe Country manager D-Link Benelux

D-Linkheeft Steven Decoopman aangesteld als Country manager voor de Benelux. Steven is niet nieuw bij D-Link. Hij is al sinds 2013 Sales manager voor D-Link België.

post-image-3

Steven Decoopman is ruim 15 jaar actief in de ICT markt en heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan op het gebied van accountmanagement en sales. Steven heeft tot doel de Benelux markt verder te ontwikkelen en met name sterk in te zetten op smart home, netwerken en beveiliging.

 

De bedoeling is om dit in de komende jaren samen met resellers in de Benelux verder uit te bouwen. Zij kunnen rekenen op uitstekende productsupport, know-how, een VIP-portaal waarop gratis verkooptools ter beschikking staan en prima verkoopcondities.

 

D-Link is naast een toonaangevende fabrikant van netwerkapparatuur, door de jaren heen een betrouwbare partner geweest voor de verschillende resellerkanalen. Het uitgebreide productassortiment zorgt ervoor dat we samen met onze partners de snel evoluerende markt voor draadloze communicatie kunnen bedienen met slimme oplossingen die de eindgebruiker werkelijk verder helpen.

Show More
Back to top button
Close
Close