Proximus en Huawei vernieuwen hun strategisch partnerschap

De twee bedrijven hebben hun partnerschap voor strategische innovatie bij de optimalisatie van de klantervaring vernieuwd. Een akkoord dat moet leiden tot waardevolle realisaties op de markten van mobiele technologieën.

post-image-3

Proximus en Huawei hebben hun strategisch partnerschap vernieuwd tijdens het bezoek van Premier Charles Michel aan China. Het partnerschap voor innovatie, afgesloten in januari 2015 tussen beide bedrijven, zou al geleid hebben tot het leggen van solide fundamenten en verschillende realisaties zoals een beter mobiel netwerk in België dat een betere ervaring biedt, en een demonstratie van de nieuwe mobiele netwerktechnologie gebaseerd op 4,5 G (1Gbps).

Het vernieuwde commercieel partnerschap zal zich focussen op 5 domeinen van strategische innovatie die belangrijk zijn voor de klant, zoals een betere mobiele ervaring, een video-ervaring van de nieuwe generatie, een transformatie van de activiteiten gebaseerd op datacentra en de telecom cloud, het creëren van een nieuw ecosysteem voor netwerken, dat nodig is voor de 5G, en een nauwere samenwerking op vlak van mobiele toestellen.

"Dit akkoord zal de verdere ontwikkeling van onze netwerken en diensten waarborgen om zo de best mogelijk ervaring te bieden aan onze klanten, vandaag maar ook morgen", aldus een verheugde Dominique Leroy, Afgevaardigde Beheerder van Proximus.

Show More
Back to top button
Close
Close