Commvault behaalt de SAP HANA certificering

IT-partner Commvault Data Platform heeft een gecertificeerde integratie verkregen op IBM Power Systems. Hierdoor kan het nog meer mogelijkheden aanbieden op vlak van gegevensbescherming in een SAP HANA omgeving.

post-image-3

De specialist in backup, restore, archivering en professionele cloud, lanceert Commvault Data Platform, alsook een elfde versie van de Commvault software, gecertificeerd door SAP voor integratie met het SAP HANA platform op IBM Power Systems.

Ter herinnering, Commvault Data Platform biedt de klanten een infrastructuur voor databeheer waarmee zij efficiënter en sneller een groter aantal data kunnen beschermen, beheren en verwerken terwijl ook storingen vermeden worden.

Als partner van SAP verzorgt Commvault voor de automatische backup en restore van data in SAP HANA, inbegrepen SAP S/4HANA en andere SAP-omgevingen.

"De SAP-certificering voor Commvault Data Platform met SAP HANA op IBM Power Systems draagt ertoe bij dat onze samenwerking met SAP nog versterkt wordt", aldus Brian Brockway, Chief Technology Officer bij Commvault.

Show More
Back to top button
Close
Close