Axis Communications reikt Partner Awards uit

Axis Communications, marktleider in netwerkvideo, heeft tijdens de Axis Partner Summit, die plaatsvond op 13 oktober in Brussel, enkele partners onderscheiden met een award.

post-image-3

Axis Communications, marktleider in netwerkvideo, heeft tijdens de Axis Partner Summit, die plaatsvond op 13 oktober in Brussel, enkele partners onderscheiden met een award. Deze werden overhandigd door Tanja Hilpert, Director Sales Middle Europe en Edwin Roobol, Regional Director Middle Europe van Axis Communications.

Tijdens de Axis Partner Summit werden partners door diverse specialisten van Axis Communications bijgepraat over de nieuwe, wereldwijde Axis-strategie en hoe deze wordt vertaald naar de Benelux-regio. De avond werd feestelijk afgesloten met een award-ceremonie en een diner.

Tanja Hilpert en Edwin Roobol reikten namens Axis Belux awards uit in diverse categorieën. De volgende partners zijn in de prijzen gevallen:

  • Partner of the Year Award: Securitec Luxembourg. Deze jonge onderneming (slechts vier jaar geleden opgericht) is een trouwe en gestaag groeiende Axis Gold Partner, die zelfs over een eigen Axis Showroom beschikt.
  • Project of the Year Award: Ter Heide by JoJo Systems. Voor dit project werden meer dan 180 P3364-LV geïnstalleerd voor het monitoren van mensen met een geestelijke beperking. Dit Limburgse project wordt beschouwd als referentie in de gezondheidszorg.
  • Newcomer of the Year Award: R.T.S. Deze Silver partner sinds april 2016 is voornamelijk actief als leverancier van bewakingscamera’s voor steden. Zij zijn Axis-partner sinds 2013.

Edwin Roobol: “Wij werken intensief samen met een groot aantal partners. We trekken samen op met het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van hoogstaande beveiligingsoplossingen. Stuk voor stuk zijn deze partners ‘best in class’. Er is echter een aantal partners dat uitmuntende resultaten behaalt of aan de slag is gegaan met nieuwe toepassingen. Deze hebben wij tijdens onze Axis Partner Summit extra in het zonnetje gezet met een award. We blikken terug op een mooi feest en kijken tegelijk vooruit naar nieuwe samenwerkingen met bestaande en nieuwe partners, waarmee we blijven innoveren en de beveiligingsindustrie naar een hoger niveau tillen.”
 

Show More
Back to top button
Close
Close