NGDATA rekruteert Didier Van der Coelden als Chief Financial Officer

De specialist in oplossingen voor Customer Experience Management maakt de benoeming bekend van Didier Van der Coelden tot Chief Financial Officer (CFO)

post-image-3

Didier zal belast zijn met het overzicht van de financiële strategie en de operaties van het bedrijf. Dat zal kunnen genieten van zijn meer dan 20 jaar ervaring als financieel kaderlid en consultant voor wereldwijde bedrijven van grote en middelgrote omvang.

Voorheen was hij de oprichter van CONFI-dence, een consultancydienst die bedrijven oriënteerde en hen assisteerde bij hun financiële strategie. Hij zorgde ervoor dat zijn klanten konden groeien, zich uitbreiden en hun beurswaarde verhogen.

Daarvoor had Didier Van der Coelden de functie van CFO bij Capo, een consultancybureau gespecialiseerd in zaken en technologie. Hij heeft bijgedragen aan de transformatie van een private Belgische startup tot een beursgenoteerd bedrijf van meer dan 500 miljoen dollar, dat meer dan 3.300 werknemers heeft en internationale kantoren in San Francisco en Hong Kong.

Show More
Back to top button
Close
Close