Tobania lanceert een nieuwe business unit

De Belgische IT-integrator lanceert een nieuwe unit, die IT en business moet harmoniseren. Een taak die op het eerste zich evident is, maar die weinigen concreet weten uit te werken.

post-image-3

Tobania lanceert vandaag zijn nieuwe business unit: Effective Business Services. De consultants die er deel van uitmaken zullen de taak hebben om de digitaliseringsprojecten te laten overeenstemmen met de doelstellingen van de klant, van concept tot oplevering.

Het recept van de nieuwe entiteit berust op een communicatie op maat, vanaf de prille aanvang, een idee voor het project, tot aan de adoptie ervan door de eindgebruiker. "Wij bieden deze aanpak op de markt als een dienst op zich, maar het is evident dat het ook de bestaande oplossingen en diensten van Tobania zal versterken", zo legde Lode Peeters uit, CEO van Tobania.

"Het op voorhand bepaalde budget eerbiedigen, voldoen aan de kwaliteitsnormen, conformiteit met de strikte regels van vermarkting… Een groot aantal IT-projecten kan op verschillende punten verbeterd worden", beklemtoont het bedrijf nog.

De Effective Business Services unit wil daarom de link leggen tussen informatica en business. Zij zal zich van concurrerende initiatieven vooral onderscheiden door een betere communicatie, vanaf de eerste start van een digitaliseringsconcept tot aan de adoptie door de eindgebruiker.

Show More
Back to top button
Close
Close