Getronics beveiligt de data op de "mobiele" toestellen van Apple

De ICT-dienstverlener heeft een strategisch partnerschap afgesloten met de gigant Apple om de applicaties en data op mobiele toestellen van het merk te beveiligen. Een akkoord dat moet bijdragen tot een betere gebruikservaring op de werkplek.

post-image-3

De integrator van IT-diensten Getronics is een nieuwe samenwerking gestart met het bedrijf Apple. Hiermee zou een antwoord geboden moeten worden op de nieuwe verwachtingen van professionele gebruikers, die ook op hun mobiele toestellen toegang willen tot hun

Concreet biedt Getronics voortaan demogelijkheid om te anticiperen op de uitdagingen rond gegevensbeveiliging dankzij aangepaste apps en diensten. Het implementeren van de Getronics oplossingen op de toestellen van Apple, zoals de iPhone, iPad, MacBook en iMac, moet de gebruiker toelaten om in alle veiligheid vanop zijn mobiele toestellen toegang te hebben tot zijn tools en data.gegevens.

"Tegen 2018 zal de helft van de gebruikers werken vanop zijn mobiele toestel. De IT-afdelingen moeten deze evolutie faciliteren en de veiligheid en privacy op deze platformen verbeteren", zo legde Daniel Minschart uit, CEO van Getronics BeLux.

Show More
Back to top button
Close
Close