Johan Ledens versterkt het Axis team in België en Luxemburg als Sales Engineer

Axis Communications, marktleider in netwerkvideo, heeft zijn Belux-team versterkt met de Belg Johan Ledens.

post-image-3

Axis Communications, marktleider in netwerkvideo, heeft zijn Belux-team versterkt met de Belg Johan Ledens. Hij is sinds 12 september bij Axis aan de slag als Sales Engineer. In die rol zal hij instaan voor het lokaal uitbouwen en verstevigen van de nodige kennis en expertise om de partners optimaal te kunnen bedienen.

Johan kan bogen op ruim tien jaar ervaring in de beveiligingsbranche en is al een aantal jaar gecertifieerd door Axis. De laatste 2 jaar was Johan werkzaam bij Automatic Systems in België, waar hij verantwoordelijk was voor training en support voor toegangscontrolesystemen. Daarvoor werkte hij bij Gunnebo als technical support manager. Zijn sterke klantenfocus, zijn technische kennis van en passie voor IP-video zullen Axis helpen bij de verdere uitbouw in de regio. Met Brussel als lokale uitvalsbasis zal Johan technische ondersteuning geven aan partners en klanten. 

“We hebben enorm veel vertrouwen in Johan en we zijn erg blij dat we onze activiteiten in België en Luxemburg kunnen versterken. Met zijn aantreden kunnen we nog beter inspelen op de noden van onze partners”, zegt Jan-Bart Mul, Manager Engineering and Training Middle Europe.

Groeitraject
Het team van Axis Communications groeit gestaag in Benelux. Eerder dit jaar zijn enkele mensen aangenomen om de KMO-markt te bedienen. Nu groeit het aantal werknemers opnieuw om de sterke positie in IP-video te behouden en nieuwe markten zoals audio- en toegangscontrole te betreden.
Op dit moment heeft Axis Communications meerdere vacatures uitstaan in de departementen Inside Sales en Business Development voor retail en toegangscontrole.

Show More
Back to top button
Close
Close