Bart Coole wordt Country Manager VMWare BeLux

De specialist in cloud-infrastructuur en mobiliteit van de bedrijven heeft de benoeming aangekondigd van Bart Coole tot Country Manager van VMWare BeLux.

post-image-3

Het zal de taak van Bart Coole zijn om de groei te stimuleren van de VMWare oplossingen voor  cloud computing en bedrijfsmobiliteit, die de organisaties moeten helpen om hun digitale transformatie sneller uit te voeren.  Hij zal ook belast zijn met de leiding van de VMWare teams en zakenpartners in de twee landen.

Bart is in België gebaseerd en zal aan Leon de Werker verslag uitbrengen, regionaal senior director voor de regio BeNeLux.  Hij vervoegt VMWare na eerder bij Microsoft gewerkt te hebben, waar hij verantwoordelijk was voor de verkopen bij Cloud en Enterprise.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie, na zijn carrière begonnen te zijn bij DVV. In al die jaren heeft hij talrijke functies uitgeoefend in informaticabeheer bij sales, het channel en de uitbouw van de zaken.

Voor Bart bij Microsoft kwam was hij Business Development Manager, Data Center Services, bij Dimension Data. Hij heeft ook verschillende functies vervuld bij EMC, zowel in België als in heel Europa.

Show More
Back to top button
Close
Close